elektro.info

Zaawansowane wyszukiwanie

Redakcja news PEVO Index: 66 tys. osobowych elektryków i 7 tys. ogólnodostępnych punktów ładowania

PEVO Index: 66 tys. osobowych elektryków i 7 tys. ogólnodostępnych punktów ładowania PEVO Index: 66 tys. osobowych elektryków i 7 tys. ogólnodostępnych punktów ładowania

Według PEVO Index, comiesięcznego zestawienia kluczowych danych i statystyk sektora elektromobilności w Polsce, na koniec maja 2024 r. łączna liczba zarejestrowanych w Polsce samochodów całkowicie elektrycznych...

Według PEVO Index, comiesięcznego zestawienia kluczowych danych i statystyk sektora elektromobilności w Polsce, na koniec maja 2024 r. łączna liczba zarejestrowanych w Polsce samochodów całkowicie elektrycznych (BEV) wynosiła 66 312 szt.

Redakcja news PTPiREE wydało nową edycję raportu „Energetyka. Dystrybucja. Przesył”

PTPiREE wydało nową edycję raportu „Energetyka. Dystrybucja. Przesył” PTPiREE wydało nową edycję raportu „Energetyka. Dystrybucja. Przesył”

Raport powstał we współpracy z największymi operatorami elektroenergetycznymi.

Raport powstał we współpracy z największymi operatorami elektroenergetycznymi.

Michał Przybylski, Starszy Inżynier Wsparcia Technicznego EVER Sp. z o.o. Dobór zasilaczy UPS i zespołów prądotwórczych a ich prawidłowa współpraca

Dobór zasilaczy UPS i zespołów prądotwórczych a ich prawidłowa współpraca Dobór zasilaczy UPS i zespołów prądotwórczych a ich prawidłowa współpraca

W dzisiejszych czasach, przy wszechobecnej elektronice, bardzo istotne jest zabezpieczenie się przed nagłymi i niekontrolowanymi przerwami w dostawach prądu, które mogą sparaliżować nasze codzienne życie....

W dzisiejszych czasach, przy wszechobecnej elektronice, bardzo istotne jest zabezpieczenie się przed nagłymi i niekontrolowanymi przerwami w dostawach prądu, które mogą sparaliżować nasze codzienne życie. Najbardziej zalecanym sposobem zapewnienia poprawności zasilania urządzeń jest zastosowanie systemów zasilania gwarantowanego UPS. W przypadku zaniku lub nieprawidłowości napięcia sieciowego zadaniem ich jest dostarczenie energii do odbiorników (przy wykorzystaniu energii zgromadzonej w akumulatorach)...

Polityka prywatności

Tytuł

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K., nr KRS: 0000537655, z siedzibą w 04-112 Warszawa, ul. Karczewska 18, tel. +48 22 810-21-24, właściciel strony www.elektro.info.pl.
  2. Podmiotem przetwarzającym Dane Osobowe, na zlecenie Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa  jest Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, nr KRS: 0000438211, z siedzibą w 04-112 Warszawa, ul. Karczewska 18. Dane Osobowe są przetwarzane w zakresie sprzedaży i akwizycji szkoleń, prenumeraty, czasopism i książek.
  3. Wszelkie pytania związane z przetwarzaniem przez nas Państwa danych można kierować do naszego administratora stron www pod adresem: [email protected]
  4. Dane wpisane podczas rejestracji użytkownika, jak i wszystkie inne dane podawane w czasie korzystania dokonywania płatności za dostęp do treści płatnych bądź innego korzystania z portalu www.elektro.info.pl pozostają objęte tajemnicą i są przetwarzane oraz przechowywane zgodnie z zasadami obowiązującego prawa dotyczącego ochrony danych osobowych i prywatności. 
  5. Działamy na podstawie Państwa zgody.
  6. Grupa MEDIUM nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych Użytkowników portalu www.elektro.info.pl.
  7. Dane Państwa przechowujemy do czasu wycofania Państw zgody na przetwarzanie danych osobowych z uwzględnieniem czasu przechowywania danych osobowych określonych w odrębnych przepisach.
  8. Mają Państwo zawsze prawo dostępu do swoich danych oraz prawo do ich sprostowania. Mogą Państwo zawsze sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Swoich danych.
  9. Na Państwa żądanie możemy przenieść Państwa dane osobowe do wskazanego przez Państwa podmiotu gospodarczego.
  10. Zawsze, w każdym momencie, mogą Państwo cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych.
  11. Mogą Państwo też zawsze wnieść skargę na nasze postępowanie do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  12. Podanie przez Państwa danych nie wynika z żadnego obowiązku prawnego, jest dobrowolne.
  13. Korzystający z naszego portalu Użytkownicy pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez serwis www.elektro.info.pl wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją serwerami oraz do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  14. Monitorowanie stron odbywa się na zasadzie „Cookies”. Więcej informacji na temat „Cookies” i monitoringu stron publikujemy tutaj
  15. Grupa MEDIUM zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które wyraziły zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Niezapowiedzianymi wiadomościami są takie informacje, które odnoszą się bezpośrednio do funkcjonowania portalu www.elektro.info.pl,  czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.).
  16. Zgoda na przesyłanie informacji handlowych jest wyrażana osobno przez podanie e-maila w osobnym formularzu zgłoszeniowym.
  17. Klienci zlecający komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane osób znajdujących się na listach adresowych Grupy MEDIUM.
  18. Stosujemy tzw. profilowanie, tzn. śledzimy historię otwieralności przez Państwa e-maili, aby później wysyłać Państwu informacje najbardziej dla Państwa przydatne.
  19. Zbiór danych osobowych zgłoszony do GIODO. Nr księgi 129250, Nr zgłoszenia 009521/2013.
  20. Administratorem danych osobowych 
  21. Administratorem danych osobowych na podstronie http://www.elektro.info.pl/zlecenia jest: Oferteo sp. z o.o.ul. Świeradowska 51-57/102A, 50-559 Wrocław, NIP: 899-269-34-75, KRS: 0000347252, REGON: 021182878
  22. Dane są chronione zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych Dz.U. 2018 poz. 1000 z dnia 10 maja 2018 r.

Copyright © 2004-2019 Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa, nr KRS: 0000537655. Wszelkie prawa, w tym Autora, Wydawcy i Producenta bazy danych zastrzeżone. Jakiekolwiek dalsze rozpowszechnianie artykułów zabronione. Korzystanie z serwisu i zamieszczonych w nim utworów i danych wyłącznie na zasadach określonych w Zasadach korzystania z serwisu.
Portal Budowlany - Elektro.Info.pl

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. Nim Państwo zaczną korzystać z naszego serwisu prosimy o zapoznanie się z naszą polityką prywatności oraz Informacją o Cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności oraz Informacji o Cookies. Administratorem Państwa danych osobowych jest Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K., nr KRS: 0000537655, z siedzibą w 04-112 Warszawa, ul. Karczewska 18, tel. +48 22 810-21-24, właściciel strony www.elektro.info.pl. Twoje Dane Osobowe będą chronione zgodnie z wytycznymi polityki prywatności www.elektro.info.pl oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r i z Ustawą o ochronie danych osobowych Dz.U. 2018 poz. 1000 z dnia 10 maja 2018r.