elektro.info

YES! Gdańsk 2020

YES! Gdańsk 2020

W związku z chęcią stworzenia wyjątkowego wydarzenia, z dużym zapałem i zaangażowaniem zorganizowaliśmy YES! Gdańsk 2020.

W związku z chęcią stworzenia wyjątkowego wydarzenia, z dużym zapałem i zaangażowaniem zorganizowaliśmy YES! Gdańsk 2020.

Rola automatyzacji identyfikacji przewodów w Przemyśle 4.0

Rola automatyzacji identyfikacji przewodów w Przemyśle 4.0

Przemysł 4.0 niesie ze sobą dla przedsiębiorstw możliwość usprawniania i automatyzacji wielu procesów, ale również wyzwania związane z zapewnieniem odpowiedniej widoczności i bezpieczeństwa. Nie chodzi...

Przemysł 4.0 niesie ze sobą dla przedsiębiorstw możliwość usprawniania i automatyzacji wielu procesów, ale również wyzwania związane z zapewnieniem odpowiedniej widoczności i bezpieczeństwa. Nie chodzi tu wyłącznie o przenikające się infrastruktury OT i IT, lecz także o środowiska fizyczne. Jednym z ich elementów są obecne w każdej firmie przewody i kable, których automatyczne etykietowanie pozwala przyspieszyć pracę i ułatwia identyfikację w razie wystąpienia incydentów związanych z bezpieczeństwem....

HOCHIKI i NSC nowe systemy detekcji pożaru w ofercie MIWI URMET

HOCHIKI i NSC nowe systemy detekcji pożaru w ofercie MIWI URMET

Firma MIWI URMET Sp. z o.o. jest wyłącznym dystrybutorem w Polsce systemów sygnalizacji pożarowej firm Hochiki oraz NSC. Hochiki Corporation to firma założona w 1918r. w Japonii. Jest jednym ze światowych...

Firma MIWI URMET Sp. z o.o. jest wyłącznym dystrybutorem w Polsce systemów sygnalizacji pożarowej firm Hochiki oraz NSC. Hochiki Corporation to firma założona w 1918r. w Japonii. Jest jednym ze światowych liderów w produkcji systemów sygnalizacji pożaru i oświetlenia awaryjnego. Podczas ponad 100 lat działalności firma wprowadziła na światowy rynek szereg innowacyjnych rozwiązań i nowoczesnych technologii, dzięki czemu produkty Hochiki stały się wyznacznikiem wysokiej funkcjonalności oraz najwyższej...

Polityka prywatności

Tytuł

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K., nr KRS: 0000537655, z siedzibą w 04-112 Warszawa, ul. Karczewska 18, tel. +48 22 810-21-24, właściciel strony www.elektro.info.pl.
  2. Wszelkie pytania związane z przetwarzaniem przez nas Państwa danych można kierować do naszego administratora stron www pod adresem: odo@medium.media.pl
  3. Dane wpisane podczas rejestracji użytkownika, jak i wszystkie inne dane podawane w czasie korzystania dokonywania płatności za dostęp do treści płatnych bądź innego korzystania z portalu www.elektro.info.pl pozostają objęte tajemnicą i są przetwarzane oraz przechowywane zgodnie z zasadami obowiązującego prawa dotyczącego ochrony danych osobowych i prywatności. 
  4. Działamy na podstawie Państwa zgody.
  5. Grupa MEDIUM nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych Użytkowników portalu www.elektro.info.pl.
  6. Dane Państwa przechowujemy do czasu wycofania Państw zgody na przetwarzanie danych osobowych z uwzględnieniem czasu przechowywania danych osobowych określonych w odrębnych przepisach.
  7. Mają Państwo zawsze prawo dostępu do swoich danych oraz prawo do ich sprostowania. Mogą Państwo zawsze sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Swoich danych.
  8. Na Państwa żądanie możemy przenieść Państwa dane osobowe do wskazanego przez Państwa podmiotu gospodarczego.
  9. Zawsze, w każdym momencie, mogą Państwo cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych.
  10. Mogą Państwo też zawsze wnieść skargę na nasze postępowanie do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  11. Podanie przez Państwa danych nie wynika z żadnego obowiązku prawnego, jest dobrowolne.
  12. Korzystający z naszego portalu Użytkownicy pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez serwis www.elektro.info.pl wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją serwerami oraz do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  13. Monitorowanie stron odbywa się na zasadzie „Cookies”, małych plików tekstowych, przesyłane przez stronę internetową na komputer Użytkownika po to, by umożliwić mu zapamiętanie. Jeżeli Państwo nie życie sobie takiego monitorowania, możecie Państwo zablokować działanie cookies z poziomu Państwa przeglądarki. Jak to zrobić piszemy tutaj.
  14. Podmiotami zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies jest Administrator oraz:
    - Google Inc. z siedzibą w Mountain View, Kalifornia, Stany Zjednoczone. Aby dowiedzieć się więcej o polityce prywatności tego administratora kliknij tu: https://policies.google.com/privacy;
    - Facebook Inc. z siedzibą w Menlo Park, Kalifornia, Stany Zjednoczone, Aby dowiedzieć się więcej o polityce prywatności tego administratora kliknij tu: https://www.facebook.com/policy.php;
    - Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103 U.S.A., Aby dowiedzieć się więcej o polityce prywatności tego administratora kliknij tu: https://twitter.com/en/privacy
    - WhitePress sp. z o.o., ul. Legionów 26-28, 43-300 Bielsko-Biała link do polityki prywatności: https://www.whitepress.pl/polityka-prywatnosci
  15. Grupa MEDIUM zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które wyraziły zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Niezapowiedzianymi wiadomościami są takie informacje, które odnoszą się bezpośrednio do funkcjonowania portalu www.elektro.info.pl,  czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.).
  16. Zgoda na przesyłanie informacji handlowych jest wyrażana osobno przez podanie e-maila w osobnym formularzu zgłoszeniowym.
  17. Klienci zlecający komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane osób znajdujących się na listach adresowych Grupy MEDIUM.
  18. Stosujemy tzw. profilowanie, tzn. śledzimy historię otwieralności przez Państwa e-maili, aby później wysyłać Państwu informacje najbardziej dla Państwa przydatne.
  19. Zbiór danych osobowych zgłoszony do GIODO. Nr księgi 129250, Nr zgłoszenia 009521/2013.
  20. Administratorem danych osobowych na podstronie http://www.elektro.info.pl/zlecenia jest:Oferteo sp. z o.o.ul. Świeradowska 51-57/102A, 50-559 Wrocław, NIP: 899-269-34-75, KRS: 0000347252, REGON: 021182878
  21. Dane są chronione zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych Dz.U. 2018 poz. 1000 z dnia 10 maja 2018 r.

Copyright © 2004-2019 Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa, nr KRS: 0000537655. Wszelkie prawa, w tym Autora, Wydawcy i Producenta bazy danych zastrzeżone. Jakiekolwiek dalsze rozpowszechnianie artykułów zabronione. Korzystanie z serwisu i zamieszczonych w nim utworów i danych wyłącznie na zasadach określonych w Zasadach korzystania z serwisu.
Portal Budowlany - Elektro.info.pl

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. Nim Państwo zaczną korzystać z naszego serwisu prosimy o zapoznanie się z naszą polityką prywatności oraz Informacją o Cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności oraz Informacji o Cookies. Administratorem Państwa danych osobowych jest Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K., nr KRS: 0000537655, z siedzibą w 04-112 Warszawa, ul. Karczewska 18, tel. +48 22 810-21-24, właściciel strony www.elektro.info.pl. Twoje Dane Osobowe będą chronione zgodnie z wytycznymi polityki prywatności www.elektro.info.pl oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r i z Ustawą o ochronie danych osobowych Dz.U. 2018 poz. 1000 z dnia 10 maja 2018r.